Με λαμπρότητα θα γιορτάσουμε τις εθνικές μας επετείους

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022, 15:07

Ο Δήμος μας μετά από δύο χρόνια αποχής ένεκα COVID 19 όπως συνέβηκε βέβαια παγκύπρια ετοιμάζεται να γιορτάσει τις εθνικές επετείους  25 Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955-59 με λαμπρότητα την Κυριακή 03 Απριλίου 2022. Θα προηγηθεί δοξολογία στην εκκλησία Αγίου Μηνά της οποίας θα προστεί ο επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος .

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής .

Ακολούθως θα γίνει στις 11 π.μ η παρέλααση επί της Λεωφόρου Γερίου , τον χαιρετισμό της οποίας θα δεχθεί ο Υπουργός Γεωργίας , Αγροτικής Ανάπτυξης και περιβάλλοντος , ο Δήμαρχος Γερίου κ. Νεόφυτος Παπαλαζάρου ,τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κι εκπροσώποι κομμάτων κι οργανωμένων συνόλων σε εξέδρα μπροστά από το Δημαρχείο.

Καλούμε όλους τους δημότες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους

Σημειώνεται ότι με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας , Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με ημερομηνία 10 Μαρτίου τα Νηπιαγωγεία και Προδημοτικές δημόσιων κι ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετέχουν στην παρέλαση .