• Home
  • Information
  • News & Announcements
  • Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο συνέδριο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EUISM

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο συνέδριο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EUISM

Thursday, 30 September 2021, 22:05

Με μεγάλη επιτυχία έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο συνέδριο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EUISM ( Europe Is a State of Mind ) το οποίο φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Γερίου. Οι ανταλλαγές απόψεων μέσα απο εργαστήρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις ήταν ιδιαίτερα παραγωγικές και ωφέλιμες για όλους τους Ευρωπαϊκούς Δήμους που συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε τον Ευρωβουλευτή κύριο Γιώργο Γεωργίου ο οποίος εξήγησε το πώς δημιουργούνται οι πολιτικές μέσω των θεσμών και εργαλείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης πώς οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να συνεισφέρουν στην διαμόρφωση τους.

Ευχαριστούμε την Βουλεύτρια κυρία Χριστιάνα Ερωτοκρίτου η οποία μέσα από μια ιδιαίτερα αμφίδρομη συζήτηση επεξήγησε στους Ευρωπαίους συνεργάτες μας το Κυπριακό πρόβλημα, τα ιστορικά γεγονότα, τις τρέχουσες εξελίξεις και τις προσδοκίες που έχουμε ως Κυπριακός λαός.

Ευχαριστούμε τον αντιπρόσωπο του Υφυπουργείου Τουρισμού κύριο Μιχάλη Πούρο όπου μέσα από την παρουσίαση του προώθησε τις ομορφιές της Κύπρου και όλα τα πλεονεκτήματα που έχει ως τουριστικός προορισμός.

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει κάνει το μουσείο Κυπριακής Παράδοσης στο Γέρι του κύριου Αντώνη Αντωνίου με τα πλούσια και σπάνια εκθέματα του αλλά κυρίως το καλωσόρισμα και τη θερμή φιλοξενία ενός αυθεντικού Κύπριου. Σε ευχαριστούμε πολύ κ. Αντώνη!

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Αγάθη Πιτζιόλη για την ξενάγηση της στην εκκλησία της Παναγίας της Χρυσογεριώτισσας. Οι φιλοξενούμενοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το συνέδριο έκλεισε με δείπνο και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Photos