• Home
  • Information
  • News & Announcements
  • Οι μαθητές του Β' Δημοτικού σχολείου Γερίου "ανέκριναν" το Δήμαρχο

Οι μαθητές του Β' Δημοτικού σχολείου Γερίου "ανέκριναν" το Δήμαρχο

Tuesday, 15 March 2022, 17:05

Πολύ ενδιαφέρουσα, με πολλές ερωτήσεις αλλά και πολλές εισηγήσεις , ήταν η συνάντηση χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου των μαθητών του Β ' Δημοτικού σχολείου Γερίου με το Δήμαρχο  Νεόφυτο Παπαλαζάρου . Ο μικροί δημοσιογράφοι ανέκριναν το Δήμαρχο για τα έργα που ως Δήμαρχος επιτέλεσε  καθώς και ποια έργα προγραμματίζονται. Οι μαθητές εστίασαν το ενδιαφέρον τους, στην καθαριότητα του Δήμου, στα πάρκα, στον ποδηλατόδρομο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά για την τόσο επικοδομητική συνάντηση που είχαν, τονίζοντας τους ότι η γνώμη τους μετρά , γιατί για εμάς είστε το χρυσό απόθεμα, η καλύτερη επενδυση που πρέπει να κάνουμε ως Δήμος κι ως πολιτεία, να προσφέρουμε υγιή ψυχαγωγία , χαρά και δημιουργικότητα. Ο Δήμαρχος Νεόφυτος Παπαλαζάρου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις δασκάλες των παιδιών για το σημαντικό έργο που επιτελούν στο σχολείο όπως και για τη συνάντηση.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση έγινε στη βάση ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος και μέρος της συζήτησης θα μεταδοθεί από ραδιοφωνικές συχνότητες .