• Home
  • Information
  • News & Announcements
  • Αναστολή λειτουργίας προσωρινού «Πράσινου σημείου»

Αναστολή λειτουργίας προσωρινού «Πράσινου σημείου»

Thursday, 23 September 2021, 17:31

Ο Δήμος Γερίου ανακοινώνει ότι λόγω συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων αποβλήτων και άχρηστων αντικειμένων, από αύριο  Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 αναστέλλεται η λειτουργία του προσωρινού “ Πράσινου Σημείου” που υπάρχει εντός δημοτικών ορίων για όλες τις ροές αποβλήτων και άχρηστων αντικειμένων που παραλαμβάνει.

Ο Δήμος μας συμμετέχει στο Συμβούλιο Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχίας Λευκωσίας, το οποίο διαχειρίζεται τη λειτουργία οκτώ Πράσινων Σημείων στην επαρχία Λευκωσίας. Ως εκ τούτου, οι Δημότες Γερίου μπορούν να επισκέπτονται οποιαδήποτε μονάδα για τη δωρεάν εναπόθεση των αποβλήτων τους, όπως για παράδειγμα κλαδεύματα, ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, έπιπλα, πλαστικά κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τοποθεσίες, τα ωράρια λειτουργίας και τα είδη αποβλήτων που μπορούν να μεταφέρονται στα Πράσινα Σημεία πατήστε εδώ. 

Ενημερωτικά σημειώνεται ότι το πλησιέστερο “Πράσινο Σημείο” βρίσκεται στο Στρόβολο παρά τον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, στην οδό Χαλκιδικής (παραπλεύρως του πολυκαταστήματος “Leroy Merlin”).