ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΑΓΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Wednesday, 06 March 2019, 16:09

Αποπαγοποίηση θέσεων στο Δήμο Γερίου-Στάση εργασίας την Πέμπτη 21/3/2019
Με σύνθημα « οι δημότες Γερίου δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας», το Δημοτικό Συμβούλιο Γερίου σε συνεδρία του την Τρίτη 5 Μαρτίου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Πέμπτη 21/3/2019 από τις 11π.μ. -1 μ.μ εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από το Δημοτικό Μέγαρο. Συμβολικά θα αποκοπεί για λίγα λεπτά , ο δρόμος της Λεωφόρου Γερίου μπροστά από το Δημαρχείο. Η εκδήλωση αυτή γίνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη συμπερίληψη θέσεων εργασίας στο Δήμο Γερίου από το Υπ. Οικονομικών, ενώ αυτές ήταν εγκεκριμένες και θα έπρεπε να είχαν κατατεθεί για έγκριση και στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Η μη προώθηση της έγκρισης των θέσεων Δημοτικού Μηχανικού, Δημοτικού Ταμία κι Υγειονομικού Λειτουργού όπως έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών μετά από τα αλλεπάλληλα διαβήματα του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου , καταδικάζει το Δήμο σε μαρασμό, σε μια εποχή μάλιστα που η ανάπτυξη του Δήμου Γερίου είναι από τις μεγαλύτερες που συντελούνται από όλους τους Δήμους της Λευκωσίας. 
Καλούμε τους δημότες Γερίου και τα οργανωμένα σύνολα να παραστούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας μας, στέλνοντας το μήνυμα πως οι δημότες Γερίου δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ζητάμε ίση μεταχείριση για το καλό και την πρόοδο του Δήμου μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά στον ραγδαία αναπτυσσόμενο Δήμο μας.

Powered by Technomart