Ψηφιοποιήσει του λογαριασμού υδροληψίας - Κλιμάκιο του ΣΥΛ στο Δημαρχείο

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, 12:59

Κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μερίδα του πληθυσμού σχετικά με τη διαδικασία ψηφιοποίησης του λογαριασμού υδροληψίας και με προτεραιότητα την έμπρακτη υποστήριξη όλων των καταναλωτών, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας κι  ο Δήμος Γερίου διοργανώνουν από τη Δευτέρα 19- Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου από τις 8.30 π.μ.-1μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Γερίου επισκέψεις στο Δήμο μας για βοήθεια ψηφιοποίησης των λογαριασμών των δημοτών μας.

Με το μήνυμα «Για να μη νιώθεις έξω από τα νερά σου ψηφιοποιούμε το λογαριασμό σου ΜΑΖΙ»  .

Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο του Συμβουλίου  Υδατοπρομήθειας θα είναι στη διάθεση των καταναλωτών Δευτέρα με Πέμπτη από τις 8.30π.μ. μέχρι και τις 1 μια το μεσημέρι  και μαζί θα προχωρούν στην επιτυχή ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης του λογαριασμού υδροληψίας του νοικοκυριού τους.

Επιπλέον, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν από τους εκπροσώπους του Συμβουλίου περαιτέρω καθοδήγηση ως προς τη λήψη και την πληρωμή των λογαριασμών τους.

Οι καταναλωτές χρειάζεται να φέρουν μαζί τους ένα λογαριασμό υδροληψίας και το IBAN τους μαζί με την ταυτότητα του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού, στην περίπτωση που θέλουν να διευθετήσουν την πληρωμή των λογαριασμών τους μέσω πάγιας εντολής.