Τιμήσαμε και φέτος τη διεθνή ημέρα παιδιού

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022, 13:53

Γιορτάσαμε και φέτος τη Διεθνή Ημέρα Παιδιού την Τετάρτη 1η Ιουνίου στο πάρκο γλυπτών Αγίου Χαραλάμπους. Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία μετά από δύο χρόνια στασιμότητας να ψυχαγωγηθούν αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την αξία του νερού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στα παιδιά δόθηκαν δωρεάν παγωτό, hot dog, ποπ κορν , λεμονάδα, τσαντούλα παγωνιέρα και δώρο λουλουδάκι. Μουσικά την εκδήλωση για δυο ωρες πλαισιωνε το live link απο το zenith fm .

Εκτός από τις 20 εναλλακτικές δραστηριότητες με νερό κι άλλες , τα παιχνίδια εμπλουτίστηκαν με δραστηριότητες που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία αλλά και δημόσια εκπαιδευτήρια του Δήμου μας . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων που ήταν μαζί μας και στην ενημερώση για την αξία του νερού στη ζωή μας αλλά και δίνοντας συμβολικά αναμνηστικά δωράκια.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα show με bubbles και το show με τους παπαγάλους.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού , εκπροσωπος του οποίου χαιρέτισε την εκδήλωση. (παραθετουμε αυτούσια την ομιλία)

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας Economides metals & Recycling, Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, Chrymaris House, Ηeat Flow, Pharma Express, Kρι κρι.

Φωτογραφίες