Ολοκληρώνεται το πάρκο Ζώδιας - Σύντομα θα δοθεί στους δημότες Γερίου

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022, 19:34

Ένα έργο με τεράστια σημασία για τη ζωή του Δήμου μας κι ιδιαίτερα για τους δημότες Αυτοστεγάσεως Γερίου  οδεύει προς την ολοκλήρωση του. Πρόκειται για το πάρκο Ζώδιας, σε ένα χώρο μεγάλης έκτασης στο κέντρο του συνοικισμού Αυτοστεγάσεως. (πρώην Σκοπευτήριο), το οποίο για χρόνια βρισκόταν σε αδράνεια κι αναξιοποίητο.

Με προγραμματισμό καθίσταται πλέον ένα πανέμορφο πάρκο . Σε αυτό περιλαμβάνονται παιδική χαρά, περιπατικοί και ποδηλατικοί διάδρομοι,  όργανα εκγύμνασης ανοικτού χώρου ,πολυχώρος πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης, χώρος στάθμευσης και παγκάκια. Ο χώρος θα δεντροφυτευτεί και θα αποτελέσει πνεύμονα πρασίνου.

Το έργο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο κι αναμένεται τους προσεχείς μήνες να αποπερατωθεί και να δοθεί στους κατοίκους.

Σε επιτόπια επίσκεψη του ο Δήμαρχος Γερίου κ. Νεόφυτος Παπαλαζάρου συνομίλησε με τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο κ. Πρόδρομο Μπακαλιάο και τους συνεργάτες του κι εξέφρασε την άποψη " ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα στο Γέρι, το οποίο θα είναι σημείο αναφοράς και  που θα αποτελέσει στολίδι για το Δήμο Γερίου".

Φωτογραφίες